![]() |
|
مهندس زهانی ، دبیر نخستین همایش چشمانداز صنعت غذا در کشور در گفتگو با این واحد گفت: " نخستین همایش چشمانداز صنعت غذا در کشور با نگاه بنیادین به پارامترهای اساسی تولید اقتصادی با همسوسازی مواضع علمی و سیاستهای تولیدی و الگوهای نوین بر اساس نیاز روز و فرهنگ مصرفی برگزار می شود."
به گزارش شبکه خبری صنایع غذایی ایران، و به نقل از روابط عمومی نخستین همایش چشمانداز صنعت غذا در کشور ،زهانی با اشاره به تحقق اهداف کلان اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیل به خودکفایی به دست خدمتگزاران و تلاشگران عرصه تولید و فناوری در سالی که با توجهات مقام معظم رهبری، به سال جهاد اقتصادی مزین شده است ، افزود : "مجموعه پرداد با همکاری نهادها، سازمانها، مراکز دانشگاهی، مجموعه صنعت غذایی کشور و متخصصین این حوزه با بهرهوری مطلوب و بررسی نقاط ضعف و قوت صنایع و ارائه راهکارهای مناسب جهت بقا و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی کشور و ترسیم چشمانداز صحیح اقدام به برگزاری این همایش نموده است."
دبیر نخستین همایش چشمانداز صنعت غذا در کشور با بیان اینکه همایش در تاریخ بیست و نهم دی ماه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود ، اذعان داشت :" ازضرورت های موجود در برپایی این همایش می توان به ضرورت پتانسیل ها در چشم انداز صنعت غذا ، نقش D& R صنایع غذایی در توسعه ، معرفی الگوهای موفق تولید در صنعت غذا و همچنین راهکارهای بهینهسازی مصرف انرژی در صنعت تولید موادغذایی اشاره کرد."
مدیر عامل شرکت اندیشه طلایی پرداد در پایان با بیان این نکته که این همایش با اهداف مشخصی مانند ارائه الگوهای توانمندسازی تولیدکنندگان ماشینآلات و ارتقاء قابلیتهای تکنولوژی تولیدات داخلی برگزار می شود اضافه کرد:" ارائه الگوهای مدیریت بازرگانی و بازاریابی صنعت غذا و ضرورت به کار فرآیندهای نوین عملیاتی در تولید از دیگر ضروریات برگزاری این همایش است."